Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Schimbare ADN cu vaccinul covid

https://www.facebook.com/100023462234748/videos/914857002639699/

Să nu uităm faptul că aceste vaccinuri conțin celule din copii uciși prin abominabilele avorturi. Să nu ne facem părtași la un mod de gândire asupra căruia atrage atenția – spre a ne feri de el – cunoscutul doctor de mai jos:

Canibalismul medical (I)

Notă: termenul „karma” folosit de dr. Vasile în final nu reflectă modul de gândire creștin, însă a fost folosit acolo pentru o subtilă ironie și aluzie la cei care, în nerozia lor, nu citesc nimic și nu vor să știe nimic – de aceea nici nu vor știi vreodată.

Redacția