Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Jane: „nu poți să aștepți ca viața să nu mai fie așa de grea pentru ca să fii fericit…”


Notă: soția mea, Ioana, mi-a spus că merită postat și pe acest site. De ce?

Nu pentru că ne-ar place acest show, nici măcar nu avem televizor în casă, nu pentru că fata aceasta are pantaloni rupți, nu pentru nimic lumesc… Jane are cancer, deja în metastaze… Dar zâmbește biruitor!

Ci pentru că Jane, în vârstă de 30 de ani, a scris un cântec, despre viața ei din ultimul an – „Este OK” și în el a spus că „este bine uneori să te mai simți și pierdut…” (dar nu deznădăjduit)

Apoi a spus că „nu poți să aștepți ca viața ta să nu mai fie așa de grea pentru ca să decizi să fii fericit…”

La final, în culise, a spus că are 2% șanse de supraviețuire, dar că are un mesaj de transmis: 2% nu este nimic, ci este ceva minunat!

Noi ne vom ruga să se facă bine de cancer și să ajungă, cu mila lui Dumnezeu, ortodoxă și să se mântuiască! Sau cine știe, fiind din statul Ohio, unde sunt mulți ortodocși, poate deja este botezată ortodox. Domnul știe și le rânduie!

Redacția