Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Mai degrabă voi înceta să mai joc decât să mă vaccinez!

Cole Beasley, jucător al echipei Buffalo Bills, este hotărât să nu facă vaccinul împotriva noului virus, după anunțarea noilor protocoale sanitare ale Ligii Naționale de Fotbal din SUA. Deși vaccinarea nu este obligatorie, totuși cei care aleg să nu o facă vor trebui să se supună la teste dese, să poarte măști și să nu intre în contact cu nimeni atâta vreme cât se află cu restul echipei!

Cole a scris pe twitter: „nu mă voi vaccina. Voi continua să fac ceea ce fac acum. Dacă vă temeți de mine, atunci va trebui să vă feriți de mine sau să faceți vaccinul. Se poate să mor din cauza noului virus, însă prefer să mor… trăind! Prefer ca trăind să îmi dobândesc imunitatea față de boală: mâncând mai bine și mai sănătos, bând apă și făcând sport. Aceasta este alegerea mea, care se bazează pe experiența mea referitor la ce anume este cel mai bine.”

Sursa – http://trelogiannis.blogspot.com/2021/06/blog-post_257.html

traducere din limba greacă de

pr. Ciprian Staicu