Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Ființa” din otrava numită de unii „vaccin covid”

Sursa:

https://www.expandingawarenessrelations.com/parasitic-organism-dubbed-the-thing-found-in-covid-vaccines-dr-franc-zalewski-thats-why-theres-graphene-added-inside-the-vaccines-which-nourishes-the-egg/

Traducere:

Organismul parazit numit „Lucrul”, găsit în vaccinurile COVID | Dr. Franc Zalewski: „De aceea se adaugă grafen în vaccinuri, căci acesta hrănește oul.”

Este posibil ca mulți oameni să fie deja conștienți de „hidra” ciudată precum parazitul găsit în vaccinurile COVID de către Dr. Carrie Madej și de alți câțiva cercetători / oameni de știință – Carrie Madej a fost un susținător deschis împotriva vaccinurilor și a apărut în multe interviuri și evenimente pentru a alerta publicul despre aceste injecții periculoase.

Iată un interviu între ea și Stew Peters care detaliază ce au găsit ea și echipa ei atunci când investighează conținutul fiolelor.

În vaccinul COVID a fost observat un parazit care ar fi putut fi identificat ca „hydra vulgaris”. Poza este prezentata la The Stew Peters Show și Dr. Carrie Madej.

Pe lângă videoclipul de mai sus, un alt medic a dezvăluit un organism similar, dar ușor diferit, în vaccinuri.

Dr. Franc Zalewski susține că a găsit o formă de viață pe bază de aluminiu / carbon în vaccinurile COVID. El prezintă, de asemenea, mai multe întrebări cu privire la motivele pentru care se găsesc doar în unele vaccinuri. Unele vaccinuri, spune el, ar putea găsi doar o soluție salină.

Aceasta prezintă o teorie conform căreia un vaccin legal larg răspândit infectat cu paraziți ar provoca prea multe efecte secundare dăunătoare dintr-o dată – astfel ar fi destul de alarmant pentru public, astfel încât și-a intercalat vaccinul experimental / parazit cu soluții saline în pentru a scuti unele din implicațiile dăunătoare ale acestor efecte secundare și decese, dar numai pentru a o reintroduce ulterior cu a doua lovitură și cu lovituri de rapel în curs de desfășurare.

Aceasta, desigur, este doar o ipoteză; dar văzând toate manipularea, iluminarea și aplicarea mandatului vaccinului, atunci când NU ESTE NECESAR, motivele alternative „pentru sănătate” devin din ce în ce mai puține pentru a justifica. Rețineți, de asemenea, încercările radicale ale NIH, CDC etc. de a interzice Ivermectina în tratarea COVID și a persoanelor vaccinate, un medicament bine cunoscut și aprobat care a fost pe piață de ANI, care se întâmplă să funcționeze împotriva paraziților …

Dar o altă ipoteză pe care o ridică Franc Zalewski este că aceste creaturi parazite ar putea să nu apară până când nu vor fi îndeplinite condițiile de viață adecvate. Și anume, amestecat într-o gazdă, împreună cu grafen.

Nu toacă cuvinte. Nu-și acoperă rezultatele. El trage alarma că toți cei care au luat aceste vaccinuri au posibilitatea ca aceste ființe să crească în interiorul vostru.

Videoclipul doctorului Zalewski care discută despre ce a găsit el în vaccinuri poate fi găsit mai jos cu o transcriere bazată pe subtitrările în limba engleză furnizate. Lectura originală a fost în poloneză. Mulțumesc mult persoanei care a tradus și a furnizat subtitrările în limba engleză.

Primul eșantion CV: „Și aici putem vedea o gaură (deoarece banda de grafit folosită ca suprafață) am observat o mulțime de cristale, dar unele atât de„ agresive ”încât chiar și grafitul s-a topit oarecum. Și am crezut că am găsit ceva. Desigur, am efectuat teste și s-a dovedit a fi sare; acest fluid s-a dovedit a fi o soluție salină. Nimic altceva înăuntru.

Așa că am continuat … Deci, în primul eșantion nu s-a găsit nimic, totul s-a uscat și nici sarea nu s-a mai putut observa … așa că compoziția fluidului variază. ”

Al doilea eșantion CV: „În al doilea eșantion am găsit o mulțime de cristale. Și aici putem vedea rezultatele: Acestea constau din sodiu (Na) și clorură (Cl). Aceasta este ceea ce numim sare obișnuită de gătit. Deci fluidul conține doar o soluție salină. Dar căutam altceva și, ca întotdeauna, am găsit ceva. Și am găsit acest lucru:

Iată ce am găsit: „Lucrul”.

Unde este markerul meu? Trebuie să scriem „acel ceva” cu litere mari și îndrăznețe.

Mi-am continuat studiile și am efectuat teste. Ce este acel lucru? Se pare că are cap și trei picioare. Am efectuat teste ale capului (1) și (2), (3), (4) și acestea sunt rezultatele: Este aluminiu și carbon … scuzați-mă, am instrumentul meu. ”

[Dr. Franc Zalewski scrie pe tabloul de prezentare]: „LUCRUL”

„Cei slabi de inimă pot părăsi camera. Nu, fără glume.

Rezultatele următoarelor teste sunt: ​​aluminiu, brom [cititorul corectează acest termen pentru a însemna bor] și carbon. Asta înseamnă că „ceva” are picioarele în culori diferite. Aici avem rezultatele testelor acelui „lucru”. [deține un obiect demonstrativ] Acesta este 1/10 din el. Dacă capul de aici este de 2 mm, atunci picioarele / benzile sunt de 25 m. Capul de 2mm, iar benzile de 25m. Ca asta.”

„Și mă gândesc:„ Ce fel de ființă este asta? ” Este „lucrul” ceva de genul acestei creaturi cu gheare care ucide oamenii? Sau ceva care este arătat în „Matricea” care zboară, are tentacule și se atașează de alte lucruri?

Nu. „Acel lucru” este aici aici. ”

„Iată-l pe fotografie. Vaccinuri covid19.

Bine ați venit, prieteni. Acesta este „The Thing” pe care l-am testat în probele respective. Da? Șocat?

„Acel lucru” este dat oamenilor din vaccinuri, dar din ouă. Îi căutam ouăle. Și ar trebui să aibă un mediu adecvat. Dacă injecția este testată pe un vas gol, nu se întâmplă nimic și ouăle nu au putut fi găsite. Poate că nu se aflau în interiorul injecției, deoarece unele dintre ele sunt soluții saline pure.

Dar dacă este testat pe o bandă de grafit … De aceea, în vaccinuri se adaugă grafen care hrănește ouăle.

Și dragi doamne și domni vaccinați, este posibil să leșinați acum … Ceva de genul acesta se va dezvolta în interiorul vostru.

Și capul va avea 20 microni [ µ ] și lungimea de 2,5 mm (tentaculele).

Aceasta este o formă de viață.

Și acum ar trebui să te întrebi … Prea puțin? Coincidență … Franc tocmai a primit-o? … chiar și o veveriță oarbă găsește câteodată o ghindă …

Am marcat fiolele cu numărul 1, 2 și 3. Numai în al treilea era „acel lucru” înăuntru. Și a crescut / s-a dezvoltat 4 zile. Apoi este introdus într-o cameră de pulverizare. Acolo temperatura este ridicată, astfel încât grafitul este pulverizat, astfel încât arcul electric arde.

Încă unul! Dacă ar fi fost doar unul … dar aici putem vedea altul … Putem vedea capul și picioarele ieșind din el. Scara este de 30 microni [ µ ].

„Lucrul” a găsit un teren fertil. Și aici avem „acel lucru”, ne zâmbește. Iată capul și aici tentaculele. Iată încă unul și tentaculele colorate. Și este fabricat din aluminiu și carbon. Cunoaștem forme de viață pe bază de aluminiu?

O facem acum. Majoritatea oamenilor îl au deja în corpul lor. Majoritatea care a luat-o voluntar …

Sunt foarte fericit că ne-am adunat aici și că aș putea să vă prezint „acel lucru”.

Și din nou „chestia” din interiorul altui eșantion. Este aceasta o plantă? Praf? „O ființă” dată oamenilor în ouă într-un mediu fertil / adecvat. Undeva în apropiere s-ar putea să existe un fel de semnal care a făcut ca această ființă să înceapă să trăiască. Așa cum semințele de pin nu vor crește decât dacă vor fi într-un mediu adecvat pe un teren fertil, același „lucru” pare să nu se miște. Poate fi inactiv / dormit.

Cine este dispus să aibă „asta” în sine?

Mulți dintre voi l-ați ales și l-ați primit deja … Bine ați venit. Sper că nu va fi activat.

Să continuăm cu următoarele teste și puncte. Aici avem forme de viață pe bază de aluminiu. Cunoaștem forme de viață pe bază de aluminiu? Îi întreb pe cei mai inteligenți reprezentanți ai acestei lumi. Lasă-i să-l prezinte … dar nu în secret.

Acesta este sfârșitul unui tentacul / picior. Modul în care este construit, nu este zimțat. Este construit așa. Se termină cu o labă … Și este din aluminiu. 100% aluminiu. Acum avem ființe pe bază de aluminiu care sunt în interiorul nostru. [Dr. Zalewski se corectează ulterior susținând că sfârșitul tentaculului este pe bază de carbon în loc de aluminiu.]

Aici avem 10 microni și acesta este piciorul. Lungimea piciorului acestei ființe este de aproximativ 2,5 mm.

Aceasta este doar viață … dar diferită. Va fi binevoitor?

Poate că ar trebui să închidem un poster undeva aici … Pentru ca toată lumea să se predea eutanasiei în mod voluntar?

Criminalii acestei lumi … auzi bine …

Acestea sunt rezultatele testelor: este realizat din carbon. Scuză-mă, mă refeream la carbon, nu la aluminiu, dar capătul este doar din carbon. Am făcut o greseala.

Acesta este brandul care produce această „poțiune vindecătoare” pentru fericirea și bunăstarea noastră. [arată diapozitivul vaccinurilor Pfizer] . Aceasta este de la acest brand.

Și acum merită să ne întrebăm, de ce unii oameni fac o injecție doar cu o soluție salină și de ce unii primesc altceva – ouă.

Dar acest lucru nu este pentru mine să aflu. Sunt un căutător al adevărului, dar nu al acestei lumi. Această lume, trebuie să ne dăm seama, este aproape deja pierdută.

Uită-te la statistici. Câți oameni l-au luat deja.

Da, avem o mulțime de bacterii și viruși cu care trebuie să facem față. Și continuăm să trăim. Dar nimeni nu ni le dădea artificial. Acum, majoritatea l-au luat voluntar.

Vrei să ai o ființă așa în tine? Are culori frumoase, se poate avea grijă de ele … Dar nu a fost creat doar pentru a sta acolo și pentru a nu face nimic. De asemenea, vrea să trăiască și să se înmulțească … trebuie să vă dați seama de asta.

Și acesta nu este un arici și nici un arici de mare. ”

„Aceasta este o perie de tampon pentru colectarea probelor de ADN. Aceasta este o perie mică pentru tamponare pentru prelevarea probelor din gură sau din cealaltă parte ca în China.

De ce este construită astfel peria de tampon? Fiecare final este topit / sigilat. Nu este tăiat, este topit. Am analizat capetele, precum și pereții laterali. Aici avem peretele lateral și iată capătul topit. Peria de tampon conține titan, aluminiu și carbon.

Trebuie să vă dați seama că este vorba despre colectarea ADN-ului. Eram pe aeroport … și când mergeam pe acolo, era scris oficial: „Baza de date centrală ADN”. Și acolo iau mostre.

Scopul testului tampon este de a colecta ADN. De ce au nevoie de ADN-ul nostru? Te invit să afli. Glumesc, nu vom lua o pauză acum.

Dar cine este interesat de asta? Pentru cei care sunt interesați de aceasta, mă bucur că sunteți aici astăzi. Camera este plină, dar … Ar fi trebuit să fii aici un milion aici.

Dar poate acolo? În spatele ecranului veți fi un milion dintre voi, care veți afla despre toate acestea. ”

traducere din limba engleză realizată de

Ovidiu