Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Noua definiție „tătărască” a ruletei rusești, în variantă mioritică…

Nelu Tătaru descrie situația în care ne aflăm: ”Suntem pe primul loc în lume la decese. Majoritatea refuză unicul glonț pe care îl avem”

Nota 1: Avem un singur „glonț”, îl oferim fiecăruia, că doar nu are omul decât un singur cap și o singură viață și, pentru că pixul ne-a adus pe locul 1 „în Europa și în lume” (de zici că Europa nu e din lume, ci din spațiu), îngrămădiți-vă, veniți glonț la glonț, fără a mai comenta din clonț!

Răspuns românesc: NU!

Nota 2: pentru că am fost solicitat în această seară să fac reclamă unui interviu al părintelui Elpidie (din Grecia) despre închisoarea mondială, am accesat și am observat:

a) zice că: „nu toți arhiereii sunt înșelați, ci doar unii” – el fiind un pomenitor al ereticilor, deci eretic și el, conform învățăturii Sinoadelor Ecumenice ale Ortodoxiei;

b) îndeamnă să o rugăm pe Maica Domnului să oprească ceea ce va veni, adică să ne opunem Apocalipsei, folosindu-ne de Mama Logosului întrupat, ceea ce este pur și simplu blasfemie;

c) încheie în lacrimi, cu o poezie – foarte frumos, prinde la public, majoritatea sigur vor tremura de frică pe jumătate și vor plânge a neputință cu cealaltă jumătate.

Răspuns ortodox: NU recomandăm ascultarea sfaturilor unui eretic, cu puternice tendințe apocaliptice și cu plânsete în direct la radio (el este de mai multă vreme însă recomandat – cu tendințe contagioase – de membrii Oastei Domnului, dar se potrivește și ereticilor neo-visarioniști, care sunt specializați în bocete și manipulări).

Soluția este simplă: NU PRIMIM NIMIC DE LA ANTIHRIST! Ne declarăm de partea lui Hristos, suferim pentru dragostea față de El și nu avem altă nădejde decât în El, să ne ajute să rezistăm până la sfârșit, cu mijlocirea Preacuratei Maicii Sale, Pururea-Fecioara Maria și cu rugăciunile tuturor Sfinților.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Redacția