Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Conform mărturiilor vremii, în ziarul ardelean Telegraful Român, țăranii care s-au dus la Alba Iulia și au făcut Marea Unire, la 1 decembrie 1918, AVEAU ÎN TRAISTĂ MÂNCARE DE POST!

Din România fac parte cei ce iubesc România, cinstesc România, apără România, nu trădează România și pun pe Dumnezeu, Cel propovăduit de Sfânta Ortodoxie, mai presus decât România!

Restul sunt lepre antihristice, masonice, ecumeniste, sioniste, sataniste și vacciniste!