Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ce este codul QR? Este coada dracului băgată în inima omului, dezumanizându-l

Guvernul australian trece la moneda digitală! Acesta este sfârșitul oricărei libertăți și al înrobirii totale!

Criptomonedele și în special Bitcoin au fost calul troian pentru a-i obișnui pe oameni să construiască blockchain-ul și să scape de numerar! Începem. Acum aproape fiecare teorie a conspirației a devenit realitate!

Apoi, puteți lua banii de la oameni prin apăsarea unui buton și le puteți permite doar anumite grupuri de produse și servicii pentru ei! Moneda cripto este apoi legată de contul de punct social și cine nu face ceea ce vrea guvernul, ceva este retras sau luat complet și apoi poate muri de foame.

Dacă lăsăm vreodată să se întâmple asta, vom fi pierduți!

Toți cei care dețin cripto-uri ar trebui să le vândă imediat pentru că conduc noua ordine mondială!

Peste tot în lume numerarul urmează să fie desființat și înlocuit cu bani digitali. Acum nici nu mai trebuie să imprimați bani din senin. Te duci la computer și pur și simplu generezi bani digitali și poți, de asemenea, să creezi tu însuți trilioane prin apăsarea unui buton și să le folosești pentru distrugerea noastră.

Și dacă nu te vaccinezi, ți se vor lua toți banii! Scopul este singura monedă mondială și probabil că toate celelalte criptografii vor muri.

Vaccinarea și vaccinarea obligatorie este doar o distragere a atenției! Au nevoie de coduri QR pentru a introduce moneda digitală!

Totul este foarte clar! ID 2020 nu este o teorie a conspirației, ci este în blocurile de start! V-ați gândit deja de ce ar trebui vaccinați copiii, deși nu au jucat niciun rol în pandemie? PENTRU A OBȚINE UN COD QR! Nu folosi coduri QR!

Acest subiect ar trebui să se răspândească mai mult în contacte! Nu este abordat deloc de multe „canale trezite”. Aceasta înseamnă, de asemenea, că multe dintre aceste canale au fost înființate de serviciile secrete pentru a distrage bine atenția către alte subiecte.

Nimeni nu trebuie să-și piardă timpul astăzi pentru a asculta videoclipul unei asistente supărate! Unde era asistenta asta acum doi ani, unde era acum un an?!

Acum este foarte important să rezistați, respingeți QR-ul!

Însuși Klaus Schwab a spus: dacă nu o putem face acum, nu o putem face niciodată!

Vă rog, NU LUAȚI COD QR personal!

(primit prin poșta electronică)