Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

To(n)ții

„Cu alte cuvinte: „eu și alți tenismeni bătuți în cap ne aruncăm pe geam. Mi se pare oleacă egoist ca alți oameni nu se arunca și ei pe geam și preferă să rămână întregi.

Nu e corect, nenicule, așa, păi toată lumea trebuie să-și rupă oasele, nu numai noi!

Guvernul a zis că săritul pe geam este un gest de solidaritate cu morții cu&de covid, deci haideți să sărim cu to(n)ții pe geam și să ne rupem oasele sincron!””

Este un comentariu fain la articolul:

https://www.activenews.ro/stiri/Sustinator-al-vaccinarii-anticovid-tenismenul-Rafael-Nadal-a-fost-testat-pozitiv-la-virus.-In-urma-cu-o-luna-ii-critica-pe-sportivii-nevaccinati-numindu-i-egoisti-171570