Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Mai avem 5 calendare ortodoxe pe anul 2022 disponibile

În pofida cvasi-boicotului realizat în anul 2021 de către unii părinți îngrădiți de ecumenism (dar căzuți în erezia și hula visarionistă), nerecomandând credincioșilor să își procure cel mai cuprinzător calendar ortodox român, realizat la Tipografia noastră Misionară Ortodoxă (TOM), totuși Hristos ne-a ajutat și din noiembrie 2021 încoace am dat mai multe calendare pentru 2022 decât în anul 2020 (calendarul din 2021).

Pentru aceasta Îi mulțumim Domnului Iisus Hristos, cu recunoștință, că a răspândit lucrarea făcută în numele Lui!

Mai avem 5 calendare pe stoc (la nevoie mai facem, fără probleme, repede și bine). Pe acestea le vom da cu 15 RON (plus taxe poștale) per bucată, adăugând în dar cărticica cu slujba Icoanei Maicii Domnului Triherusa, tradusă din limba greacă veche. Să fie spre îmbucurarea primitorilor!

Detalii referitoare la comenzi și plată în articolul de mai jos. Vă mulțumim.

Calendar ortodox (2022) și Paraclisul Icoanei Maicii Domnului „Triherusa”