Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Mulțumim pentru susținerea ortodoxă

Cu ajutorul lui Dumnezeu s-a rezolvat 100% problema hârtiei și a tonner-ului necesare pentru anul 2022.

Mulțumim celor care ne-au susținut financiar, precum și celor care, chiar dacă nu au putut să o facă, s-au rugat Domnului să se rezolve problema în cauză.

În consecință, tot ce avem pe stoc – icoane și cărți – tot anul acesta (2022) vor avea o reducere la vânzare de 15%, iar tot ceea ce tipărim de acum încolo va avea 20% reducere (ca recunoștință că am făcut rost de hârtie și tonner).

Comenzile de peste 200 RON beneficiază de transport gratuit (cu Poșta Română).

Orice pachet va avea și niște daruri (mai ales din cele aduse din pelerinajele făcute în Grecia, în perioada 2010-2018).

Materialele de misiune ortodoxă rămân gratuite pentru orice doritor (vi le oferim tipărite, pentru a le putea împărți dvs mai departe). O listă a lor (alături de varianta lor PDF) găsiți în articolul:

T.O.M.

Azi filmăm o prezentare pe scurt a tuturor roadelor muncii noastre tipografice și misionare ortodoxe. Nădăjduim să fie de folos! Revenim cu amănunte.

pr. Ciprian Staicu și

echipa T.O.M.