Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Reîmpărțirea lumii

Concluzii:

Iată câteva concluzii ale unui ultim interviu – în engleză / italiană, cu scriitorul de origine rusă Daniel Estulin, de la min. 7,48 – unde acesta prezintă concluzii din ultima sa carte Metapolitice, referitoare la cum va evolua Noua Ordine Mondială, satanică evident, care ne vizează direct ca țară și Ortodoxie.

Răspunsurile lui sunt directe:

– Asistam la o nouă reîmpărțire a lumii, unde se va trece de la state națiuni și continente la regionalizarea pe considerente lingvistice, de modele de conducere corporatista, unde  fiecare grup regional va avea propria moneda. Astfel:

Primul grup regional, asa zisa elita sunt Grupul AUXUS – tarile anglo-saxone: SUA, Canada,  UK, Australia, Noua Zeelanda.

Al doilea grup regional sunt tarile asiatice pana în Coreea și Japonia, sub dominația binomului China-Rusia, grupate în Rusia de Vest cu capitala la Novosibirsk -Siberia (iată profeția ortodoxa a cuceririi spațiului asiatic și siberian de către rasa galbenă n.n.).

Al treilea grup regional va fi compus din Rusia europeana și tarile slavone cu capitala la Moscova, adăugând lumea musulmană, cuprinsă între Turcia și republicile caucaziene (acum când blestematul papă în anul 2019 la Abu Dhabi a oficializat erezia crislamului, iar Turcia vrea să părăsească NATO, iată ca profeția Sfântului Paisie Aghioritul privitoare la conflictul Rusia și Grecia versus Turcia cu vocație de hegemon unic (și ca spatii ce opun Ortodoxia ereziilor), se apropie de deznodământ.

Europa va fi pusa sub autoritatea Vaticanului – entitatea neagră internațională, ca „lumea neagră”, „solul de origine istorică” (a se citi aristocrația neagră, originea istorica a  lojilor masonice, iezuiții, papa ca profet mincinos –  iată sensul grabei unirii cu ereticii n.n.).

Al patrulea grup ca importanta va fi lumea țărilor germanice: Germania, Austria, Elveția etc.

Al cincilea grup regional sunt tarile din nordul Europei (asa numita Liga Hanseatica plus nordul Franței, nordul Italiei, Luxemburg)

Al șaselea grup de tari sunt Țările Zombie, și asa cum spune scriitorul Daniel Estulin în interviu sunt tarile destinate distrugerii și haosului: tarile din Europa de EstRomânia, Cehia, Slovacia, Polonia, Grecia, sudul Italiei și al Spaniei, Malta și coloniile din Nordul Africii (iată împlinirea planului Kalergi – noul Babilon. Doamne ajută să nu fie!)

Următoarele grupuri regionale ale N.O.M. sunt în Orientul Mijlociu și America de Sud cu insulele aferente.

Câteva observații ale lui Daniel Estulin:

Avem de a face cu un război global-hibrid, între grupuri de orientare globală, o operațiune multi-level, Ucraina este doar o piesa nesemnificativă, ca scena care ne distrage privirile.

Este vorba de controlul unei populații de maxim 300-500 milioane, prin multiple metode: învățământ minimal digitalizat (va dispărea studiul științelor fundamentale, cine predă mai mult va fi considerat rasist alb, care vrea suprimarea libertății copiilor, pentru care Wikipedia și ChatGPT sunt suficiente, filozofia/logica/teologia se vor considera acte de terorism ale omului alb conform ideologiei woke), modificarea genei umane pentru a fi programate și legiferate nașteri doar la comandă, în incubatoare genetice, în vederea creării de subspecii pure augmentate pentru elită (superomul arian, căutat de cercetătorii lui Hitler – n.n.), se va generaliza sclavizarea tehnologică prin computer.

Modelul capitalist și-a atins limitele prin inflație și neputința dezvoltării într-o lume finită. Urmează un crah global. Hard landing și nu soft landing, asa cum ne asigură televizorul.

Soluția unică: traiul în comunități mici, independente de controlul și de manipularea statului global. Adăugăm noi, numai cu Hristos!

traducere din limba engleză de

Mihai, fiu al Bisericii Ortodoxe Române

Mulțumim pentru osteneală!

Hristos a înviat!