Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Informații utile în lupta contra vaccinării generale forțate în România

Am primit pe mail, de la domnul Leonard Vancu din Constanța, de care mă leagă o veche prietenie și colaborare:

Deja exista un grup de 95 de deputați care au semnat amendamente la Legea Vaccinării, ce cuprind libertatea de alegere privind vaccinarea, informarea și decizia informată, acordul prezumtiv al părinților pentru copiii lor, dar și al adulților dacă este cazul.

S-a propus și eliminarea articolelor privind:
„neglijarea medicală”
„sesizarea DGASPC” – protecția copilului, în caz de refuz repetat – amenzi de pana la 10.000 lei în cazul refuzării de 3 ori în 18 luni precum și altele ce se înscriu într-o normalitate, normalitate pentru care va trebui sa lucram și să luptăm și pe alte planuri, permanent și în echipă. (sursa TV NEPTUN – emisiunea Reporter Special, 8 noiembrie 2017)

Dumnezeu lucrează și suntem datori să lucrăm și noi!

Lupta e încă la început, sigur Big Brother Farma va lansa campanii publicitare puternice de contracarare și chiar linșaj mediatic celor nesupuși.

Sunt însă deputați în județe la care nu a ajuns NIMENI: Prahova, Maramureș, Brăila, Sălaj, Galați, Vaslui, Mehedinți, Olt, Tulcea, Baia Mare, Mureș și altele.

Suntem datori să ducem această lucrare, luptă la bun sfârșit, vor veni și altele imediat, se coc la foc mărunt, doar o izbândă certă ne va putea întări și salva.

Mai avem câteva zile, săptămâni până la Avizul Comisiei de Sănătate și votul Plenului Camerei, așa că vă rugăm din inimă să acționați la DEPUTAȚI, eventual ajutați de un medic, dacă se poate, sau de un jurist. AUDIENȚELE SUNT FOARTE UȘOR DE OBȚINUT (un singur exemplu: o femeie din mijlocul ţării şi din afara Bisericii sau a medicinei a reuşit să discute cu toți cei 10 deputați, convingându-i pe unii foarte uşor), iar discuția este facilă, ei doar să simtă că sunt presiuni de la părinți, de la ong-urile locale, afară de cele centrale – care sunt evidente.

Noi ii informam cu privire la poziția noastră (argumentat juridic și medical, măcar la un nivel simplu, dar clar) iar ei se pot polariza mai ușor alături de colegii lor – favorabili nouă.

Doamne ajută!

PS – Comisia pentru Sănătate și Familie are prioritate, avem datele de contact, fiecare poate acționa LIBER ȘI INFORMAT, cei din județele de unde sunt membrii comisiei trebuie să acționeze cât mai repede – acest final de săptămână s-ar putea să fie ultimul înainte de decizie-aviz.

Anexe:

Memoriu medici legea vaccinarii cu tabel

Lista deputati cu adrese cabinet