Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Post binecuvântat, dragi ortodocși!

Hristos să ne miluiască, să ne întărească în lupta cea bună, să ne dea har și răbdare și toate cele spre mântuire.

Doamne, binecuvântează pe acest copil, pe părinții lui, dar și pe toți părinții și pe copiii lor. Nu uita nici cinul monahal, iar pe ierarhii români ecumeniști îndeamnă-i la pocăință și la dreaptă mărturisire! Îi așteptăm în fruntea luptei pentru numele cel preacurat al lui Hristos-Domnul!

pr. Ciprian Staicu

PS – până joi dimineața, 2 martie 2017, nu voi fi disponibil nici pe site, nici la telefon. Este vreme de pocăință și de rugăciune pentru noi toți! Iertați!

13 Responses to Post binecuvântat, dragi ortodocși!

 1. Mihaela Duțu says:

  Mulțumim mult parinte si noi vă cerem iertare . La fel dorim tuturor care cred și mărturisesc drept pe Adevăratul Dumnezeu. Sărutăm măna si binecuvantați !

 2. tibi says:

  gand la gand…
  Sfinții Părinți ne învață cum să postim
  https://www.youtube.com/watch?v=IQRzixm_9mY&feature=youtu.be

 3. BALTAG LICĂ says:

  Îi așteptăm cu mare drag pe toți de partea dreptei credințe. Și-mi mai doresc mult ca „gardul” ce ne separă acum, să nu se transforme în prăpastia menționată în pilda cu bogatul nemilostiv și sărmanul Lazăr. Pe toți ne așteaptă mântuirea. Totul e să nu întârziem prea mult în a reveni la starea de oameni cinstiți față de Dumnezeu și față de noi înșine. Doamne ajută !

 4. Nevrednica says:

  Sa dea Dumnezeu!
  Multumim drag si vrednic Parinte.
  Doamne ajuta.

 5. Nevrednica says:

  Dumnezeu sa primeasca rugaciunile dvs.si a tutoror celor vrednici luptatori-aparatori ai Ortodoxiei,si ale noastre mirenilor!
  Doamne miluieste!
  Doamne miluieste!
  Doamne miluieste!

 6. Florentina says:

  Rugăciunea lui și a fratelui său chiar e curată și puternică….Cu multa dragoste s-au rugat! De la prunci învățăm TEOLOGIE!

 7. Mihai says:

  Ft simpatici cei 2 copilași, daca sunt ai dv Părinte să vă trăiască

 8. vasilica says:

  Amin!

  Post cu folos tuturor!

 9. Adrian says:

  La fel va dorim!