Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Să ne rugăm pentru Florin Barbu. Azi, acum, că moare omul, cu sufletul sfâșiat de durere și cu copiii răpiți de pederaști

M-a sunat un frate, Andrei. M-a rugat să ne punem la rugăciune pentru Florin Barbu, de care a auzit o țară întreagă. Sărmanul, e în greva foamei de multe zile și e la capătul puterilor.
Rugăciune către Maica Domnului, să îi dea copiii înapoi! Măcar 1.000 să fim, uniți, în duh ortodox, în rugăciune către Născătoarea de Dumnezeu!

6 Responses to Să ne rugăm pentru Florin Barbu. Azi, acum, că moare omul, cu sufletul sfâșiat de durere și cu copiii răpiți de pederaști

 1. George says:

  Domnul și Maica Domnului sa l miluiască cu Harul și indurarile iubirii de oameni,si pe vrăjmașii lui sa i smereasca cum știe Domnul.

 2. marinela says:

  Ne rugam si noi cu nevrednicie pt el si pt toti parintii care sint in situatia lui.Doamne, adu-le din nou copiiii in bratele lor ,tuturor acestor parinti sfisiati de durere,iar pe cei care i-au rapit pe acesti copii,smereste-i pina la firul ierbii,ca sa nu mai faca asa ceva nicodata!

 3. Apa trece, pietrele rămân. says:

  Sfinte Apostole Iuda Tadeu, ocrotitorul celor deznădăjduiți, priveste și spre necazul ce s-a abătut asupra fratelui nostru Florin și a copiilor lui! Tu, care stii si poti sa lupti pentru cauze ce par a fi pierdute, mijlocește ajutor pentru ei cum știi și cum poti!

  Îți mulțumim, Doamne, Dumnezeul nostru
  Veșnicule Împărat
  Milostiv și îndurat,
  Ajutorul nevoiașilor.

  Apărătoare Doamnă,
  Pentru biruință mulțumiri
  Izbavindu-ne din nevoi aducem ție
  Născătoare de Dumnezeu, noi robii tai
  Și ca ceea ce ai stăpânire nebiruita
  Izbaveste-ne din toate nevoile
  Ca sa strigăm ție:
  , Bucură-te, Mireasa, pururea Fecioară!”

 4. Maria says:

  Da, Andy si Diana se numesc copiii! E sfarsit, la limita puterilor!

  • adriana ventel says:

   Ne rugam, ne e inima sfasiata, dar in plan fizic, concret cum mai putem ajuta?In cazul familiei Bodnariu alta a fost solidaritatea parca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *