Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Siberia a fost invadată… de milioane de fluturi. MINUNAT !

”Fluturi albi cu dungi negre ocupă mari părți din răsăritul Rusiei. Specia Aporia invadează regiunea și provoacă mari impresii, lumea fotografiindu-se în mijlocul lor și bucurându-se de prezența lor. Imaginile îi înfățișează pe vizitatorii regiunii cum se plimbă printre mulțimi de fluturi și peisajul este minunat.

Vladimir Romanenko, președintele Secției de Zoologie a nevertebratelor la Universitatea de stat din Tomsk a declarat că s-a remarcat o creștere imensă a numărului fluturilor față de anul trecut. Priveliștea miilor de fluturi a atras fără îndoială atenția în rândul locuitorilor autohtoni și a turiștilor, care vin în abundență aici să se bucure de priveliște.”

 

 

 

 

 

Sursa: http://trelogiannis.blogspot.ro/2017/06/blog-post_806.html

 

traducere din greacă de

pr. Ciprian Staicu