Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Sfântul Justin Popovici – CARTE

„Când intru într-o încăpere care nu are nicio icoană pe pereți, mi se pare că este goală, oarbă, impersonală, fără fereastră spre cer.” (Sfântul Justin Popovici)

https://drive.google.com/file/d/1RIbeaD6QFiKw1vMWhR0gJAQLXdSpYKO9/view

(Este o carte despre Viața și minunile Sf. Justin Popovici)

Mulțumim doamnei Vasilica pentru osteneală. Din păcate, nu am putut să încărcăm direct aici fișierul pdf, datorită mărimii lui, dar cei interesați îl puteți descărca direct de la adresa de mai sus.

Sau de aici (link valabil vreo 7 zile):

https://we.tl/t-Sjwk8YGQxv

Să ne fie spre mântuire și sfințire!

Redacția