Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ierarhia „ortodoxă” românească actuală și satanica masonerie, urâtoare de Hristos…

Am primit pe mail:

În emisiunea din 18.09.2018, de pe Realitatea TV, Oreste Teodorescu face o mărturie importantă despre pseudo-episcopii Sinodului Sfintei Biserici Ortodoxe Române (la minutul 29,35-30,40).

Se vede că sunt vremurile din urmă, devreme ce urâciunile ies la lumină!

Mulțumim pentru informare.

Redacția

PS – ca neam am ajuns talpa iadului, prin avorturi și erezie, prin înjurături și hoții, prin curvie și lipsa iubirii față de aproapele. Acum avem o șansă să ne mai spălăm păcatele: SĂ MERGEM LA REFERENDUM ȘI SĂ SPUNEM DA ! Altfel mânia Domnului nu va mai avea niciun motiv să nu se dezlănțuie, spre a curăța pământul sfânt al României de fărădelegile noastre! Să ne dea Dumnezeu gândul cel bun!

PS 2: Ni s-a atras atenția că gazda emisiunii este un personaj dubios, conform CV-ului său. Fără îndoială așa este, dar aceștia cunosc bine hățișurile realității contemporane, îmbâcsite de sforării masonice. Noi nu ducem o luptă anti-ierarhie, nu vrem să scoatem în evidență imoralitatea nimănui, ne știm păcătoși și mai nevrednici decât toți, ci luptăm împotriva ereziei, din datorie sfântă de ortodocși, dorind pocăința celor căzuți în ea și mântuirea tuturor. Dumnezeu este Cel pe Care Îl rugăm să ne lumineze pe toți, cu harul Său!

3 Responses to Ierarhia „ortodoxă” românească actuală și satanica masonerie, urâtoare de Hristos…

 1. Adrian says:

  Dragă Redacție,
  Îmi cer iertare dacă am supărat cu ceva !
  +++
  Aveți dreptate când afirmați că gazda emisiunii este un personaj dubios, așa este, ambii sunt !
  Din acea înregistrare eu am vrut să scot în evidență cine îl susține pe patriarh, și nu păcatele personale ale unuia sau altuia, că nu sunt mai mari decât ale mele !

  Iertare !

 2. Mihai says:

  Mai auzi pe cate uni că trebuie schimbat patriarhul, bun de acord, dar întrebarea care se pune și ce să punem in loc?!, Nifon de la Targoviste daca il cauți este pe la Geneva, Sofronie Drincek prin sinagogi, ,, făcătorul de minuni” Teofan Savu ( cum la categorisit cineva pe blogul său) de asemenea cu gherghel de brat prin centrul Iașiului și lista poate continua, o mare parte din vina o avem și noi mireni pt că ne ducem la biserica fara că sa avem habar pt ce ne ducem, doar că sa ne aflăm în treabă, ( a nu de intelege că generalizez , in concluzie avem ierarhi după chipul și asemănarea noastră

 3. Mihai R. says:

  Nu fac decat sa ma adaug inca o marturie din partea fratilor de loja care spun acelasi lucru, desi din cate se stie , sunt din obediente diferite – ceea ce intareste supozotia !
  Minutul 6 cand vezi ca in masoneria ai Inalti prelati, si din partea „Catolica” si „Ortodoxa , si din orice religie ….!
  Zice masonul „Scopul comun al mosonerie cu cel al Bisericii ” !
  https://www.youtube.com/watch?v=zZ2WhXJ0fQQ&t=12s

  Mantuire mai inainte de toate !

  La final :
  Corneliu Vadim Tudor

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie:
  Scapă cît mai iute de masonerie!
  Numai neamuri proaste, şmecheri, impostori
  Toţi sînt Mari Maeştri (în a trage sfori).
  Poartă şorţ, galoane şi-alte tinichele
  Plini de semne sacre şi de lanţuri grele.