Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Vaccinul = calea spre canibalism a fiecărui vaccinat. Adică primește în trupul său părți din prunci avortați!!!

Nu oricine… ci „părintele vaccinurilor” o spune (sub jurământ):

Părintele vaccinurilor (Stanley Plotkin) dezvăluie sub jurământ cum a folosit fetuși umani în vaccinuri. Inițial a vrut să spună că a folosit doar doi fetuși umani, ca până la sfârșit să dezvăluie că a folosit 76 de fetuși într-un singur studiu.

Întrebare: Ați lucrat la dezvoltarea unor vaccinuri, care a fost apoi utilizate de către populație?

Plotkin: Da.

Întrebare: Care sunt acestea?

Plotkin: Ei bine vaccinuri pentru rubeolă, rotavirus, rabie și am avut unele contribuții din când în când la antrax, citomegalovirus, varicelă.

Întrebare: Legat de munca dumneavoastră în ce privește vaccinurile, câți fetuși umani au reprezentat o din parte munca d-voastra?

Plotkin: Munca mea personală? Doi.

Întrebare: Vă voi înmâna reclamațiile marcate, reprezentând proba 41. Sunteți familiarizat cu acest articol Dr. Plotkin?

Plotkin: Da.

Întrebare: Sunteți listat ca fiind autorul acestui articol.

Plotkin: Da.

Întrebare: Acest studiu a avut loc la Institutul Wistar. Corect?

Plotkin: Da.

Întrebare: Ați fost la Institutul Wistar, corect?

Plotkin: Da.

Întrebare: Câți fetuși au fost utilizați în acest studiu descris în articol?

Plotkin: Câțiva…

Întrebare: Acest studiu include 74 de fetuși. Corect?

Plotkin: Nu îmi amintesc exact cât de mulți…

Întrebare: Dați la pagina 12 a studiului

Plotkin: Da, 76.

Întrebare: 76… și toți acești fetuși aveau trei luni sau mai mult când au fost avortați. Corect?

Plotkin: Da.

Întrebare: Şi toți aceștia erau fetuşi umani normal dezvoltați. Corect?

Plotkin: Da.

Întrebare: Ce fel de organe ați recoltat de la acești fetuşi?

Plotkin: Eu personal nu am recoltat niciunul, dar o întreagă gamă de țesuturi au fost recoltate de către colegii de muncă.

Întrebare: Şi aceste părți a fost tăiate în bucățele mai micuțe, corect?

Plotkin: Da.

Întrebare: Şi au fost cultivate?

Plotkin: Da.

Întrebare: Şi unele părți din fetuşi erau din glanda pituitară (adică hipofiza, aflată în creier), care au fost tăiate în bucăți?

Plotkin: Hmm…

Întrebare: Inclusiv plămânii din fetuși.

Plotkin: Da.

Întrebare: Bine… inclusiv pielea…

Plotkin: Da.

Întrebare: Rinichii.

Plotkin: Da.

Întrebare: Inima.

Plotkin: Da.

Întrebare: Şi limba?

Plotkin: Nu îmi amintesc ,dar probabil da.

Întrebare: Deci să fiu sigur că înțeleg, în întreaga dumneavoastră carieră și acesta e doar un singur studiu… Am să vă întreb din nou, în întreaga dumneavoastră carieră cu câți fetuși ați lucrat?

Plotkin: Nu îmi amintesc exact numărul, dar au fost câțiva. În momentul în care i-am studiat la începuturi, înainte să decidem să îi folosim pentru a produce vaccinuri.

Întrebare: Are sens? Mă refer la faptul că doar acest studiu are 76 de fetuși. Câte alte studii ați avut unde sau folosit fetuși umani?

Plotkin: Nu îmi amintesc.

Întrebare: Sunteți conștient ca una din obiecțiile folosirii vaccinurilor de către reclamanți, în aceste cazuri este incluziunea de țesuturi fetale avortate, în dezvoltarea vaccinurilor și faptul că sunt de fapt parte din ingredientele vaccinurilor?

Plotkin: Da. Sunt conștient de aceste obiecții. Biserica catolică a ridicat această problemă cu documente în care se stipulează că indivizii care trebuie să se vaccineze ar trebui să primească vaccinurile indiferent situaţie și aceasta implică că eu sunt individul care va merge în iad, din cauza folosirii de țesut avortat, lucru care sunt fericit să îl fac.

Întrebare: Bine… Aveţi probleme cu credințele religioase?

Plotkin: Da.

Întrebare: Ați spus și vă citez “Vaccinarea este mereu atacată de către zeloși religioși care consideră că voința lui Dumnezeu include moartea și boala “

Plotkin: Da.

Întrebare: Susțineți acest citat?

Plotkin: Absolut.

Întrebare: Sunteți ateu?

Plotkin: Da.

Sursa – https://fericiresiarmonie.wordpress.com/2019/03/06/parintele-vaccinurilor-celule-de-fetusi-umani-in-vaccinuri-partea-a-doua/

IMPORTANT!!!

La fel de atee este și conducerea ierarhică a Bisericii Ortodoxă Române, care nu face nimic pentru a-și apăra poporul dat spre păstorire de către Hristos!

Citiți și:

Susținere acoperită de dovezi, ca legea obligativității vaccinării e doar e MEGA AFACERE , din cadrul Comisiei de Sănătate, din Camera Deputaților (15.11.2017)