Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Întru împlinirea agendei personale de lup plătit de sistemul lui antihrist

NEVREDNIC ESTE!

https://www.facebook.com/cauta.mantuirea/videos/315174893678901/

Din păcate, nu ne ferește Dumnezeu de așa „păstori”, cum se roagă cine a postat această înregistrare pe net Trebuie sa ne îngrădim noi de cei care din păstori au ajuns lupi eretici, altminteri vom ajunge și noi, oile, tot lupi eretici!

Iar îngrădirea nu se face pentru vaccin, ci pentru erezie, întru care ÎPS Nifon este în prima linie, un „erou” al lepădării de Hristos!

Redacția