Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Un dar de ziua Sfântului Mare Mucenic Efrem cel Nou, ocrotitorul nostru

Azi, 5 mai 2022, de ziua Sfântului Efrem cel Nou, Dumnezeu ne-a umplut sufletele de bucurie: am dus la Brașov cele trei pachete (peste 70 kg în total) cu 180 de cărți și peste 50 de icoane litografiate (A3), care vor ajunge la Iurie Roșca, spre a fi împărțite gratuit fraților noștri de peste Prut.

Tot azi Dumnezeu a trimis și alte binecuvântări pe plan familial și profesional, arătându-ne că ne iubește și este alături de noi, deci Îi mulțumim, deși nevrednici și păcătoși.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în proiectul cultural „Basarabia ortodoxă.” Domnul să le rânduiască loc în rai, lângă Sfântul Efrem cel Nou.

Câteva cuvinte de mângâiere pentru suflet:

Redacția