Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Practicalele Sinoadelor Ecumenice

https://we.tl/t-keZIPlzuXM

Prin linkul de mai sus, vreme de 7 zile de acum, aveți disponibile în original izvoarele Ortodoxiei, care au fost folosite la lucrarea de mai jos, pe care majoritatea probabil că o cunoașteți. Și eu le-am primit din Grecia, cu ani în urmă, deci le pot oferi, așa cum am mai făcut-o în mod repetat, tuturor celor interesați.

Dacă după expirarea linkului va fi cineva, oricând și de oriunde, care dorește să aibă aceste izvoare în biblioteca sa digitală personală, îl rog să îmi scrie pe mail: ciprioan@yahoo.com și le voi reîncărca din nou pe net.

pr. Ciprian Staicu

CARTE DOCUMENT: „Învățătura Sinoadelor Ecumenice despre întinarea prin erezie și validitatea Sfintelor Taine”