Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Tunul ortodox și milostenia mântuitoare

IMPORTANT!

APEL DE SUFLET:

Hristos a înviat!

El este Alexandru Dărăbaș din Tg. Jiu. Mai are doi frați, sunt în total tripleți, născuți în anul 2008. Mama lor – Mihaela – i-a născut pe când avea 16 ani.

De ani de zile, de când am auzit de ei – după naștere – ne-am străduit să le fim alături, cu ajutorul grecilor (până în 2010) și cu ajutorul românilor inimoși (2010-2022).

Alexandru a trecut prin multe, dar este un luptător. Poate spune doar „mama”, este ca un prunc. Mihaela mi-a scris că în data de 26 mai 2022 au programare pentru internare la un spital din Sibiu.

Mihaela este o mămică cu foarte multe curaj și cu un bun simț proverbial. Are nevoie de ajutorul nostru. Noi vom trimite mâine ce am adunat, iar dvs puteți oricând, direct în contul ei, sprijinind astfel trei copii și o mamă de aur.

Mihaela Andreea Dărăbaș

Cont la banca BRD:

IBAN: RO23 BRDE 200S V460 9462 2000.

Este cont în RON.

Telefonul Mihaelei este: 0760705165. Fiți buni cu ea!

În toți acești ani (2008-2022) Mihaela a fost o luptătoare pentru viață și familie, și-a terminat școala, și-a crescut copiii și a apelat la ajutor chiar numai când nu au mai existat alte soluții. Este harnică și cumsecade, demnă de tot respectul nostru. Eu îi spun: SUPER MAMA!

Detalii despre cum au venit tripleții pe lume găsiți și în articolul de mai jos, precum și în altele, dacă tastați numele mamei lor: https://www.libertatea.ro/stiri/alexandru-a-iesit-din-coma-252203

Nu ocoliți a face un bine și

mare răsplată veți avea de la Dumnezeu!

Cu respect,

pr. Ciprian Staicu