Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Paraclisul Icoanei Maicii Domnului „Triherusa” (12 iulie)

Mai avem doar 50 de bucăți!

Am tradus din limba greacă veche, Slujba integrală a Icoanei Maicii Domnului Triherusa (cea cu trei mâini), care se păstrează la Mănăstirea Hilandar, în Sfântul Munte Athos.

Cartea este format A6, cuprinde 100 de pagini, în care este Slujba Paraclisului acestei Icoane, precum și Vecernia și Utrenia, cu tot cu canoane.

Interiorul este color, frumos aranjat, așa cum se cuvine ca ofrandă Maicii Domnului. Această cărticică are în ea și două iconițe Triherusa, care pot fi folosite la purtător.

Preț – 5 RON / bucată.

Comenzile se fac la adresa de mail ciprioan@yahoo.com sau prin mesaj (sms sau pe watsapp) la nr. 0740788876 (pr. Ciprian)

Prețurile de mai sus nu cuprind taxele poștale. Comenzile se fac de la 5-10 exemplare în sus (puteți face un dar celor dragi). Plata se face în avans, ca donație, folosind contul de mai jos (cu specificația: Triherusa).

Donează

 

Hristos să vă bucure, întru Ortodoxie!

Redacția