Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

O concluzie sănătoasă, bună de aplicat

În articolul:

https://www.eurosport.ro/tenis/osaka-dupa-ce-a-salvat-7-mingi-de-meci-in-fata-lui-cori-gauff-in-timp-ce-jucam-am-realizat-un-lucru_sto9074468/story.shtml

În timp ce jucam, am realizat un lucru: le-am permis oamenilor să mă considere slabă din punct de vedere mental de prea mult timp, astfel că am uitat cine sunt. Am pierdut azi, dar sunt cu adevărat încrezătoare în ceea ce sunt. Simt că presiunea nu mă mai învinge, eu sunt presiunea. Sunt foarte fericită cu asta„, a dezvăluit Osaka la final.