Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Concluzii realiste ale unei minți funcționale

Într-un comentariu la articolul de la adresa:

https://www.activenews.ro/externe/Ghidul-CDC-pentru-Variola-Maimutelor-Homosexualii-sa-ia-o-pauza-175491

„Un lucru e clar și din ce în ce mai evident (în special din martie 2020 încoace…):

1. Doar oamenii genetic proști pot fi într-o asemenea măsură prostiți.

2. Adevărata „pandemie”, cea care va distruge societatea umană, este PROSTIA însăși: nu este vaccinabilă, nu are niciun fel de tratament și se transmite foarte rapid prin TV.”

Notă: ca să nu hulim pe Creator, facem o lămurire: nimeni nu este genetic prost, ci toți sunt înzestrați prin creație cu rațiune; însă unii atât de mult și de constant insistă să ajungă proști încât în final… le reușește. Iar aceasta se poate transmite apoi și ca tară în codul genetic. Nimic nerezolvabil, doar prost să nu fii!