Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Cuvânt ortodox DESPRE înmormântarea pr. Antim Gâdioi

Un pericol de care neapărat trebuie să ne ferim:

https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/IMBECILIZAREA-cea-mai-grava-problema-a-lumii.-Trecerea-speciei-la-idiotizare.-STUDIU-France-Soir-175616

Notă: vă dați seama (sau poate nu) că, potrivit fiilor lui duhovnicești, ceea ce se poate publica din cuvintele pr. Antim sau din cele auzite de acesta datează din… 2013?

Mă lepăd de orice nou fenomen stil Boca, indiferent că adepții îl vor intitula pe pr. Antim ca „mărturisitor”, „mucenic” sau orice altceva. Dumnezeu să îl ierte!

Cât despre ce a lăsat în urmă, mă aștept, ca și până acum, la un val de injurii din partea celor care nu au fost învățați de duhovnicul lor mai bine decât atât. Domnul să îi miluiască și pe ei și să îi ferească de înșelări demonice!

Cu respect pentru Adevărul-Hristos și

cu urări de mântuire pentru toți,

pr. Ciprian Staicu