Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

ANUNȚ!

Citind faptul că se introduc (la Kaufland și la Lidl, cel puțin) produse care cuprind părți din insecte și îngrețoșându-ne de spurcăciunea ca aceste produse scârboase să cuprindă, printre altele, și gândaci de bălegar, începând de astăzi, 27 martie 2023, vreme de cel puțin 6 luni, vom ocoli total aceste două magazine, pentru a nu le susține vânzările, chiar dacă am cumpăra alte produse decât cele de mai sus. Perioada de 6 luni se va prelungi automat, în cazul trenării nedemne a situației.

Această hotărâre se va extinde apoi cu referire la absolut orice magazin care introduce în oferta sa astfel de spurcăciuni nedemne de condiția umană, cea creată după chipul lui Dumnezeu și spre asemănarea cu El.

La Judecată, înaintea Bunului Dumnezeu, nu vrem să fim osândiți la iad cu cei care asemănatu-s-au dobitoacelor, așa cum spune cartea Psaltirii.

Așa să ne ajute Atotputernicul Dumnezeu!

Familia preotului ortodox român

Ciprian-Ioan Staicu