Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Lansare de carte ortodoxă în noaptea de Paști (2024)

HRISTOS A ÎNVIAT!

Fiecare dintre cele 3 broșuri costă câte 15 RON. Între paginile broșurii va fi inserată și o frumoasă iconiță bizantină.

Cei interesați să comande aceste tipărituri ortodoxe foarte folositoare pentru mântuire și ușor de citit de către orice iubitor de Adevăr, sunt rugați să scrie la adresa de mail ciprioan@yahoo.com sau să trimită un mesaj la numărul de telefon 0740788876 (pr. Ciprian Staicu). Comenzile mai mari beneficiază și de reducere de preț.

Plata comenzii se face în avans, în contul Asociației, cu mențiunea „donație pentru broșuri ortodoxe.”

Donează

One Response to Lansare de carte ortodoxă în noaptea de Paști (2024)

  1. Pingback: Câți clerici ortodocși români nu sunt masoni? Și câți sunt? |